Sunday 22 January 2017

Η Παλαιόχωρα έδωσε Δυναμικό Πάρων στη κοπή της πίτας του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμάκιου Βουτά- Σελίνου .και  τον Εθελοντών  Πυροσβεστών Πελεκάνου 
  Κοσμοσυρροή στην αίθουσα του Δήμου Καντάνου –Σελίνου , από Πολίτες  που κατέφθασαν από όλο τον Νομό  και όχι μόνο .για  να συμμετάσχουν στη κοπή της  Πίτας του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου βουτά ,  όπου η Εθελοντές Πυροσβέστες Πελεκάνου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ,για να   να εξυπηρετηθεί άμεσα  ο κόσμος.
Μας διασκέδασαν  Η εξαίρετη  και νέοι  Κρητικοί Καλλιτέχνες , Μανώλης Μπουρδάκης στο Λαούτο , Ο Νίκος Τζανάκης στη Λύρα, Ο Αντώνης  Μαργιολάκης   Λαούτο   .Καθώς  χόρεψαν και η δυο  Χορευτικοί Συλλογή της Παλαιόχωρας , Ο Πολιτιστικός-Παραδοσιακός Σύλλογος Σελίνου .Και Η Χορευτική Ομάδα Σελίνου ..
Στη Συνεχεία έπαιξε το Λαϊκό –Μουσικό Συγκρότημα (Ανδρομέδα  )με τους Κωνσταντίνο Καλύβα Τραγούδι Μπουζούκι, τον Μανό  Βιτίλη τραγούδι Κιθάρα, και την Μαρίνα Μακρή τραγούδι Τουμπερλέκι.
Θεωρώ ότι έχουμε υποχρέωση και καθήκον να  ενισχύουμε και να στηρίζουμε  κάθε προσπάθεια τον Εθελοντών  Πυροσβεστών Πελεκάνου  ,μιας  και η ίδιοι  έχουν αμέτρητες φορές θέση   τη Ζωή τους σε κίνδυνο  ώστε  να περισώσουν  τα σπίτια και της Περιούσιες  μας . Όπως της φυσικές ομορφιές του Νομού μας .
 Εμείς τα μέλη  του Πρώτου Ροταριανού Κοινοτικού Σώματος  Εν Ελλάδι –Αζωγυρέ-Σελίνου , θα ενισχύουμε την  κάθε προσπάθεια τους  και θα ανταποκρινόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας  για  να παραμείνει    Λειτουργικό  και σε πλήρη ετοιμότητα , το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Βουτά . Που πλέων  το Θεωρούμε άκρως  αναγκαίο για την ασφάλεια του  Δήμου  μας . Τα πιο Θερμά μας συγχαρητήρια στα παιδιά και τους ευχαριστούμε θερμά  για την μεγάλη τιμή που ας έκαναν προσκαλώντας μας στην εκδήλωση τους . 
Εκ Του Δ.Σ Ο Πρόεδρος

Ευτυχιος Αντωνιου Κουκουτσάκης 

Ευχαριστώ την Τ'ονια Παγώνη για το φτο. υλίκο 







No comments: